DgpaysIT’ye Entertech’ten istihdam ödülü

DgpaysIT’ye Entertech’ten istihdam ödülü

Vakıf Katılım

DgpaysIT, Entertech İstanbul Teknokent tarafından “Stajyer İstihdamı” ödülüne layık görüldü. DgpaysIT en fazla stajyeri bünyesinde istihdam eden firma seçildi.

İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknoloji Geliştirme Bölgesi Entertech İstanbul Teknokent tarafından ilk kez bu sene bilim, teknoloji ve inovasyon alanında verilmeye başlanan “Yılın En’leri Ödülleri” sahiplerini buldu. DgpaysIT, Yılın En Fazla Stajyer İstihdamı Sağlayan Firması kategorisinde ödüle layık görüldü. 30 Ocak Pazartesi günü İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleşen törende DgpaysIT adına ödülü Ürün Yönetimi ve İş Çözümleri Direktörü Özgür Özden teslim aldı.

Entertech İstanbul Teknokent’te faaliyet gösteren firmaların Ar-Ge portal verileri dikkate alınarak belirlenen ödüller toplam 16 kategoride verildi. Entertech İstanbul Teknokent, yenilikçi ve ileri teknoloji alanlarında faaliyet gösterecek şirketlere Ar-Ge çalışmalarını yürütebilecekleri ortam ve desteği sunarak; üniversiteler, araştırma kurum ve kuruluşları ile üretim sektörleri arasında iş birliği sağlıyor. Yeni başlatılan Entertech ödülleriyle de ekosistemin gelişmesine ve paydaşların motivasyonuna katkı sağlanması hedefleniyor.

“Geleceğimize yatırım yapıyoruz”

Ağırlıklı olarak yazılımcılardan oluşan 500’e yakın çalışanları olduğunu ve bu rakamın hızla arttığını ifade eden DgpaysIT Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaya, “Nitelikli çalışan ihtiyacının had safhada olduğu bu dönemde stajyer istihdamının öneminin farkındayız. Ülkemiz sahip olduğu iyi eğitimli ve geniş vizyonlu genç popülasyonu bakımından gerçekten şanslı. Biz de Dgpays olarak hem gençlerimizin hem de ülkemizin potansiyeline inancımızla özellikle yeni mezun gençleri staj için bünyemize katarak niteliklerini artırmayı ve bir kısmını da istihdam etmeyi çok önemsiyoruz. Gençlerimizin ve sektörümüzün geleceğine yaptığımız yatırım ile layık görüldüğümüz bu ödül bizi son derece onurlandırdı.” dedi.

Hibya Haber Ajansı