Zorlu PSM’de Bu Ay: Mart 2020

Zorlu PSM’de Bu Ay: Mart 2020

Vakıf Katılım

Her yaşın ve her zevkten sanatseverin her daim buluşma adresi olan Zorlu PSM’de Mart ayında da birbirinden heyecan uyandıracak performanslara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 

Zorlu PSM’yi 4. kez müzik, yaratıcılık ve teknolojinin merkezine dönüştürmeye hazırlanan ve bu yıl 3 güne yayılan müzik programının yanı sıra deneyim ve atmosfer odaklı pek çok sıra dışı performansa da ev sahipliği yapmaya hazırlanan Sónar Istanbul; heavy metal ve progresif rock tutkuları sayesinde bir araya gelen Polonyalı grup Riverside; Devlet Sanatçısı şef Prof. Rengim Gökmen yönetiminde, dünyaca ünlü piyanist İdil Biret'in solistliğinde ve Türkiye’nin en seçkin müzisyenlerinden oluşan Avrasya Filarmoni Orkestrası eşliğinde müzik tarihine sığmayan bir deha olan Ludwig van Beethoven'ın 250. Doğum Yılı Özel Konseri ve melankoliyi indie-rock gibi farklı türlerle eşsiz bir şekilde harmanlamayı başaran Patrick Watson Mart ayına heyecan katan performanslardan yalnızca birkaçı olarak öne çıkıyor.

 

 

BABY CONCERTS “AVRUPA’DAN AMERİKA’YA MÜZİKLE YOLCULUK” // 01 – 15 MART // SKY LOUNGE // 11.00

 

0-6 yaş arası çocukları klasik müzik ile tanıştırmak için samimi ve sıcak bir ortam sunan etkinlik serisi Baby Concerts kapsamında dört müzisyenin canlı performansı ile gerçekleşecek mini klasik müzik konserinde küçük müzikseverler dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini dinleme imkanı bulurken kısa bir bale performansı ile görsel ve işitsel bir şölen de yaşayacaklar. Avrupa ülkelerinden başlayacak müzik yolculuğumuz bu müziği Amerika’ya taşıyan ustalarla devam ederken bu yolculukta katılımcılara G.Bizet, J.Brahms, J.Strauss, S.Jopplin, P.I.Chaikovsky gibi dünyaca ünlü besteciler eşlik edecek. Her yaştan ziyaretçiye uygun olan ve yaklaşık kırk dakika süren bu klasik müzik dinletisi için anne ve babalar çocukları için şimdiden yerlerini almayı unutmasınlar.

Bilet Fiyatları:

Tek kişilik ( 12 yaş ve üstü) Fiyat: 60,50 TL

İki kişilik ( 1 yetişkin + 1 çocuk) Fiyat: 115,50 TL

Üç Kişilik (1 yetişkin +2 çocuk veya 2 yetişkin+ 1 çocuk) Fiyat: 165 TL

 

 

 

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU KARTON ŞEHİR // 01 – 21 – 22 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00 – 15.30

 

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu 17. Yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği “Karton Şehir” çocuklara eğlenceli, coşku dolu bir zaman geçirmeye devam ediyor. Eşsiz bir çocuk müzikali olan “Karton Şehir”, rengârenk atmosferi ile çocukları sanatın güzellikleriyle buluşturup aynı zamanda da içerdiği son derece öğretici mesajlarıyla Mart ayı boyunca minik tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 22.00 TL

2. Kategori- 11.00 TL

 

CMYLMZ - DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS // 01 – 02 – 03 – 23 – 24 MART // TURKCELL SAHNESİ // 19.00 – 21.00

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovunun gösterileri ile Mart ayı boyunca da Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

 

Bilet Fiyatı:

1. Kategori - 297.00 TL

2. Kategori - 242.00 TL

3. Kategori - 198.00 TL

4. Kategori - 165.00 TL

5. Kategori - 126.50 TL

6. Kategori - 88.00 TL

 

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 02 – 09 – 17 – 23 – 30 MART // touché // 21.00

 

Uzun süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikleri ile kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı yeni programında, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her hafta touché’de izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri de izleme fırsatı sunuyor!

Kapı Açılış: 19.00

İbrahim Selim ile Bu Gece: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Tam - 84.75 TL

Öğrenci - 49.50 TL

 

ROYAL OPERA HOUSE GÖSTERİMLERİ: LA BOHEME // 02 MART PAZARTESİ // % 100 STUDIO // 20.00

 

19. yüzyılın başkenti olan Paris'in bohem mahallerinde var olan bir grup genç sanatçının hikayesini, tutku, komedi, trajedi ve zeka dolu bir yaklaşımla anlatan “La Boheme” operasına

ünlü yönetmen Richard Jones, yepyeni bir prodüksiyon ile hayat veriyor. Unutulmaz bir müzik ve günlük hayattan esinlenen bir aşk hikayesi ile Puccini'nin bohem Paris'teki romantik tasviri, Royal Opera House gösterimler kapsamında 2 Mart’ta opera severlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

**Lütfen dikkat: Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

Bilet Fiyatları:

Tam - 44.00 TL

Öğrenci - 20.00 TL

 

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ: DİLEK TÜRKAN "KADIN ELİ DEĞMİŞ ŞARKILAR" // 03 MART SALI // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

3 Mart’ta Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Zorlu PSM’de sahnelenecek Kadın Eli Değmiş Şarkılar konserinde Dilek Türkan, muhteşem kadınların hikayelerini eşsiz yorumu ile paylaşıyor. Dilek Türkan bu özel projede sahnede iki sanatçı kadın dostu Demet Evgar ve Selen Öztürk’ü ağırlıyor. Etkileyici bir kadro ile konuklarına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Dilek Türkan, Kadın Eli Değmiş Şarkılar konserinde alışılmış tarzının dışında, hayatımıza dokunmuş kadın besteci ve söz yazarlarından da dinleyicilere sürpriz şarkılar seslendirmeye hazırlanıyor. Saksafonda Gürtuğ Gök’ün konuk olduğu konserinde Dilek Türkan’a kemençede Derya Türkan’ın yanısıra piyanoda Baki Duyarlar, kontrbasta Erdal Akyol, gitarda Cenk Erdoğan ve Kemal Evrim Aslan, udda Enver Mete Aslan, davulda Cem Aksel eşlik ediyor. Bu özel konseri kaçırmayın.

Kapı Açılış: 20.30

Dilek Türkan “Kadın eli Değmiş Şarkılar”: 21.00

Bilet Fiyatları:

1.Kategori - Tam: 121.00 TL - Öğrenci: 99.00 TL

2.Kategori - Tam: 88.00 TL - Öğrenci: 72.00 TL

 

ÇOK DA FİFİ - STAND UP// 03 MART SALI // touché // 21.00

 

"Hayatla dalga geçmezsek vallahi çatlarız!" diyen 5 kadından oluşan Türkiye'nin ilk stand-up grubu Çok da Fifi; kendi kişisel mizahlarının yanı sıra, kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşımaya devam ediyor. Bugüne kadar 200’den fazla gösteri yapan, Adana’dan Berlin’e, çıktıkları tüm sahnelerde coşku ve kahkaha ile ağırlanan bu eğlenceli gösteriyi sakın kaçırmayın!

Kapı Açılış: 19.00

Çok Da Fifi – Stand Up: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam - 85.00 TL

Öğrenci - 49.50 TL

 

LOKALİZE: GÖKCAN SANLIMAN – NO LAND “ARAMIZDA” // 03 MART SALI // %100 STUDIO // 21.00

İlk solo albümünü 2010 yılında müzikseverlerle buluşturan, albüm ve tekli çalışmalarının yanı sıra, çeşitli proje albümleri ve düetlerde de yer alarak adından söz ettiren genç yetenek Gökcan Sanlıman ve 2012 yılında bir araya gelen, farklı kültürler ve coğrafyalardan gelerek zengin müzikal miraslarını dinleyiciler ile buluşturmayı başaran topluluk No Land lokal müzik sahnesinin yükselen ve fark yaratan isimlerinin yer aldığı Lokalize serisi kapsamında %100 Studio’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 20.00

Gökcan Sanlıman - No Land "Aramızda": 21.00

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem Fiyat: 44,00 TL

 

SÓNAR ISTANBUL // 05 – 06 – 07 MART

Zorlu PSM’yi 4. kez müzik, yaratıcılık ve teknolojinin merkezine dönüştürmeye hazırlanan Sónar Istanbul, bu yıl 3 güne yayılan müzik programının yanı sıra deneyim ve atmosfer odaklı pek çok sıra dışı performansa da ev sahipliği yapacak. Birbirinden değerli DJ ve prodüktörlerin yer aldığı müzik programından ilk isimleri duyuran Sónar Istanbul’un, 3 senedir Digilogue desteğiyle programda yer alan, görsel-işitsel (audio-visual/AV) şovları da açıklandı. Programa dahil olan yeni sahnesinin de müjdesini veren Sónar Istanbul, SonarMini ile disco müzik sevenlere farklı bir deneyim yaşatmaya hazırlanırken, SonarClub %100 Music ve SonarLab by Red Bull sahnelerinde gerçekleşecek performanslar festival boyunca unutulmaz deneyimlerin adresi olacak.

Bu yıl 5 – 6 – 7 Mart tarihlerinde 4. kez Zorlu PSM’de %100 Music katkılarıyla düzenlenecek Sónar Istanbul, yerleştiği mekanın teknik altyapısı ve mimari olanaklarını kullanarak yeni medya sanatçılarının çizgi dışı şovlarına da ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

1990’lı yıllarda DJ’lik hayatına başlayan, Almanya’da ismini duyurduktan sonra ortaya çıkardığı başarılı çalışmalarla dünya çapında üne kavuşan Almanya elektronik müziğinin dünyaya sunduğu efsane isim Paul Kalkbrenner, son yıllarda popülaritesi ciddi bir artış gösteren Drumcode‘un yaratıcısı enigmatik DJ ve techno müzik prodüktörü Adam Beyer, Almanya’nın techno müzik dahisi kıdemli DJ/prodüktörü olarak maestro etiketini taşıyan Ben Klock, house ve techno setleriyle bilinen Danimarkalı DJ Kölsch, techno dünyasında bilinen fantastik techno ses konusunda uzmanlaşmış, yaptığı canlandırıcı yüksek gerilim müziği ile techno sahnenin ön saflarında yer alan ve ilk albümü Edge of Everything ile özellikle dünyadaki techno hayranlarından yılın en iyi albümlerinden biri olarak olumlu eleştiriler alan Paula Temple, yaptığı karanlık ve melankolik deep house tınılarıyla tanınan Kuzey Almanya çıkışlı prodüktör Christian Löffler (Live), Amsterdam’da bir süre yaşayıp Avrupa’nın çeşitli şehirlerini dolaştıktan sonra Tel Aviv’e dönen house, disko ve indie dance türlerindeki başarılı yapımlarıyla bilinen Red Axes (Live), Londra merkezli elektronik ve techno üreticisi olmasının yanı sıra ilk albümü Human’dan bu yana hem dans pisti hem de oturma konserleri için üretilmiş, hem üretken, hem de duygusal bir elektronika yaratmayı seven Max Cooper (Live/AV), kompozisyonları, hayal edebileceğiniz kadar eklektik olan kişisel zevklerini yansıtan indie’den teknoya kadar birçok etkiyi harmanlamayı başaran VAAL, her şeyin doğudan geldiğine inanan sanatçı Şafak Özkütle’nin projesi olan, özgün prodüksiyonları ve remiksleriyle elektronik müzik dünyasına etkileyici bir giriş yapan Oceanvs Orientalis sound’unda müzik tarihinden alınan arkeolojik öğelere yer veren ve sanatçının gözünden evrenin ve insanın hikayesini anlatan ilk stüdyo albümü Ex Nihilo (Live/AV), Roland ve AKAI PRO artisti aynı zamanda elektronik müzik prodüktörü Erdem Tunalı (Live/AV), ismine Boiler Room, NTS Radio ve Worldwide FM’den aşina olduğumuz global ses Debora İpekel ve geniş repertuvarı ile kariyerinde başarılı adımlarla ilerleyen dj Gülnihal ve daha pek çok unutulmayacak ismin performansına ev sahipliği yapmak için bu yıl üç güne yayılacak Sónar Istanbul için yerinizi almayı unutmayın.

Bilet Fiyatları:

Paul Kalkbrenner - Tek Gece Bileti (5 Mart 2020) - 242,00 TL

3. Gün Fark Bileti - 110,00 TL (Sadece 2 Günlük Sónar Istanbul bileti olanlar için geçerlidir.)

2 Günlük Kombine 4. Avantajlı Dönem NORMAL - 440,00 TL

2 Günlük Kombine 3. Avantajlı Dönem Normal - *Tükendi

2 Günlük Kombine 2. Avantajlı Dönem VIP - 638,00 TL

2 Günlük Kombine 2. Avantajlı Dönem Normal - *Tükendi

2 Günlük Kombine 1. Avantajlı Dönem VIP - *Tükendi

2 Günlük Kombine 1.Avantajlı Dönem Normal *Tükendi

 

 

DARK NIGHT: SHE PAST AWAY, KAELAN MIKLA, BOX AND THE TWINS // 10 MART SALI // %100 STUDIO // 20.30

2009 yılında kurulan ve 80’lerin dark-wave post-punk sound’una övgü niteliği taşıyan She Past Away, vokalde Laufey Soffía Þórsdóttir, bas gitarda Margrét Rósa Dóru- Harrysdóttir ve davul/ synthesizer’da Sólveig Matthildur Kristjánsdóttir’den oluşan İzlandalı goth ve post-punk üçlüsü Kælan Mikla ve karanlık dream pop ve wave türleri arasında gidip gelen Köln merkezli grup Box and the Twins’in sahnede olacağı “Dark Night” serisinde, dark-wave, post-punk ve gotik tınıların en karanlık hali 10 Mart’ta %100 Studio’da olacak.

Kapı Açılış: 20.00

Box and the Twins: 20.30

Kælan Mikla: 21.30

She Past Away: 22.45

 

Bilet Fiyatı:

Ön Satış - 71.50 TL

 

 

RIVERSIDE // 10 MART SALI // TURKCELL SAHNESİ – SAHNE ÜSTÜ AYAKTA // 21.30

2000’lerin başında heavy metal ve progresif rock tutkuları sayesinde bir araya gelen, Dream Theater, Tool ve Porcupine Tree gibi isimlerin izinden giderek deneysel bir üretim hedefiyle progresif rock’ın sınırlarını keşfeden Polonyalı grup Riverside, heavy metal fırtınası için 10 Mart’ta Zorlu PSM’ye geliyor! 2003 yılında yayınladıkları ilk albümleri “Out of Myself”den 2018’de yayınladıkları apokalips temalı son albümleri Wasteland’a kadar yakaladıkları başarıdan ödün vermeyen Polonya’nın yıldızı Riverside ile unutulmaz bir heavy metal fırtınası yaşamak için yerinizi şimdiden almayı unutmayın.

Kapı Açılış: 21.00

Riverside: 21.30

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış - Tam – 132.00 TL

Genel Satış - Öğrenci – 110.00 TL

Genel Satış - 18 Yaş Altı / Uzak Görüş – 110.00 TL

 

LESLİ İLE STAND UP: 002. UPGRADE // 10 MART SALI // touché // 21.00

Doğal, samimi ve yüksek enerjisiyle Lesli, 40’lı yaşlarında oyuncu ve komedyen olma yolculuğunun komedisini bize çok zeki ve muzır bir şekilde anlatıyor. Komedi kariyerindeki ani sıçraması, teknoloji konusundaki sıkışıklıkları, dizi kariyerindeki beklenmezleri, hepimizin sorduğu bekar mı, evli mi; Türkiye mi yurtdışı mı gibi sorulara eşsiz bir komedi şov ile cevaplar arıyor.

Kapı Açılış: 19.00

Lesli ile Stand Up: 002. Upgrade: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Tam - 85.00 TL

Öğrenci - 49.50 TL

 

BEETHOVEN 250, SOLİST İDİL BİRET, ŞEF RENGİM GÖKMEN, AVRASYA FİLARMONİ ORKESTRASI // 11 MART ÇARŞAMBA // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

Müzik tarihine sığmayan bir deha olan Ludwig van Beethoven'ın 250. Doğum Yılı Özel Konseri, 1998 yılında Devlet Sanatçısı seçilen şef Prof. Rengim Gökmen yönetiminde, 1948 yılında TBMM’nin adına çıkardığı kanunla sekiz yaşında Fransa’da eğitim alıp on beş yaşında üç birincilik ödülü ile mezun olan dünyaca ünlü piyanist İdil Biret'in solistliğinde ve Türkiye’nin en seçkin müzisyenlerinden oluşan Avrasya Filarmoni Orkestrası eşliğinde 11 Mart’ta müzik severlerle buluşuyor. Zorlu PSM - BKM iş birliğiyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında gerçekleşecek ve Beethoven'a bir saygı duruşu niteliği bulunan bu konserde, İmparator Konçertosu olarak da anılan, bestecinin son piyano konçertosu 5. Piyano Konçertosu icra edilecek. Programda bestecinin klasikleşmiş 7. Senfonisi ve Leonare Uvertürü No.3 de sahnede hayat bulacak. Beethoven’ın 250. Yılını unutulmaz kılacak bu konser için yerini almayı şimdiden unutmayın.

Kapı Açılış: 20.30

Etkinlik Başlangıç: 21.00

Bilet Fiyatı:

Kategori 1 Tam: 286.00 TL - Öğrenci 234.00 TL

Kategori 2 Tam: 231.00 TL - Öğrenci 189.00 TL

Kategori 3 Tam: 187.00 TL - Öğrenci 153.00 TL

Kategori 4 Tam: 132.00 TL - Öğrenci 108.00 TL

Kategori 5 Tam: 88.00 TL - Öğrenci 72.00 TL

Kategori 6 Tam: 60.50 TL - Öğrenci 49.50 TL

 

 

 

ALICE MÜZİKALİ // 12 – 13 – 26 MART // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Lewis Carroll tarafından yazılmış, dünya edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olan Alice Harikalar Diyarında’nın, çağdaş müzikal uyarlaması olan Alice, ilk defa sahnelenerek büyük yankı uyandırdığı geçtiğimiz sezonun ardından yeni sezonda da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyirciyi selamlıyor! Türkiye’nin ilk büyük prodüksiyonlu müzikali olan BKM, Zorlu PSM ve id İletişim ortak yapımı “Alice”, görkemli sahne tasarımı, müzikleri ve kostümleri ile göz kamaştırıyor. Gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın heyecan dolu büyüme hikâyesini konu eden gösteride “Alice” olarak ilk defa sahneye çıkan ve seyircinin büyük beğenisini kazanan Serenay Sarıkaya ile beraber, deneyimli tiyatrocular Ezgi Mola, Enis Arıkan, Merve Dizdar, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız başrollerde.

Bilet Fiyatları:

VIP - Tam: 318.00 TL - Öğrenci: 258.00 TL

1. Kategori - Tam: 271.00 TL - Öğrenci: 220.00 TL

2. Kategori - Tam: 230.00 TL - Öğrenci: 187.00 TL

3. Kategori - Tam: 168.00 TL - Öğrenci: 137.00 TL

4. Kategori - Tam: 131.00 TL - Öğrenci: 107.00 TL

5. Kategori - Tam: 111.00 TL - Öğrenci: 91.00 TL

*Öğrenci biletleri sınırlı sayıdadır.

 

ATİLLÂ ATASOY’LA ZAMAN MEYHANESİ // 12 MART PERŞEMBE // touché // 21.00

Unutulmaz besteleri ve benzersiz sesi ile Türkiye müzik tarihine imza atan, "Altın sesli adam" olarak tanıdığımız Attilâ Atasoy, müzik yolculuğunun 45. yılında touché sahnesinde şarkıları ile yüreklerimize dokunup, bizleri Zaman Meyhanesi'nde keyifli bir yolculuğa çıkaracak. Gezdiği 156 ülke ile "Altın Gezgin" ödülünün de sahibi olan Atasoy, gezilerinden eğlenceli anlar ve anılar eşliğinde, dünden bugüne Attilâ Atasoy şarkıları ile dinleyicilerini macera ve müzik dolu bir düş yolculuğuna davet ediyor.

Kapı Açılış: 19.00

Atillâ Atasoy'la Zaman Meyhanesi: 21.00

Bilet Fiyatı:

Genel Giriş Fiyat: 132,00 TL

 

 

EIVOR // 12 MART PERŞEMBE // %100 STUDIO // 21.30

Sesini ilk olarak Faroe’nun halk müziklerini seslendirerek keşfeden, henüz 16 yaşındayken ilk albümünü yayınlayan Nordik sanatçı Eivør, yumuşacık sesiyle bir o kadar vahşi, etnik dokularla bezenmiş gizemli melodiler ortaya koyuyor. Sanatını özgür bırakmaya önem veren Faroelu yıldız, şarkılarında daha çok ritim ve beatleri öne çıkararak gırtlak şarkıcılığı gibi kültürünün deneysel ögelerinden de faydalanıyor. Donuk melodileri sesiyle ısıtan, Şarkılarında Faroe Adaları’nın nefes kesen, dramatik manzarasını bulduğumuz Nordik vokal Eivør, %100 Studio’ye ilke kez mistik bir dünyaya dönüştürmek için 12 Mart’ta sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 20.30

Eivør: 21.30

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem - Tam Fiyat: 88,00 TL

Avantajlı Dönem - Öğrenci Fiyat: 66,00 TL

 

 

WE LUV TECHNO! - VOLVOX // 13 MART CUMA // %100 STUDIO // 22.00

 

Sert ama minimal bir techno vadeden groovy-acid setlerin ustası, Brooklyn yeraltı müzik sahnesinin dominant güçlerinden doğma büyüme Buffalo, New York’lu olan Volvox elektroniğin ruhuna hitap eden isimler arasında öne çıkıyor. Amerika müzik sahnesinin nevi şahsına münhasır karakterlerinden biri olan müzisyen, dans pistini canlandıran, inkar edilemez enerjisiyle 13 Mart’ta %100 Studio’da dinleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

Ön Satış Fiyat: 66,00 TL

 

PATRICK WATSON // 14 MART CUMARTESİ // %100 STUDIO // 21.30

Müziğin ambient ve electronica gibi farklı alanlarını keşfederek Montreal’daki Vanier College’da Caz ve Klasik Piyano, Kompozisyon ve Aranjörlük eğitimi alan Kaliforniyalı sanatçı Patric Watsın ilk albümünü 2001 yılında çıkardı. Melankoliyi indie-rock gibi farklı türlerle eşsiz bir şekilde harmanlamayı başaran, müziğin her alanında kendini kanıtlamış şarkıcı ve söz yazarı Patrick Watson, yayınladığı yeni albümü Wave'in dünya turnesi kapsamında 14 Mart’ta %100 Studio’da dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

Ön Satış - 71.50 TL

 

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU LUNAPARK GEZEGENİ // 14 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00 – 15.30

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu 17. Yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği Lunapark Gezegeni, küçük tiyatroseverlere eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Oyun, bir grup çocuğun hayallerini terk etmeleri karşılığında gittikleri Lunapark Gezegeni’nde başlarından geçen ilginç olaylar çerçevesinde şekilleniyor. Lunapark Gezegeni, Mart ayında da minik tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 22.00 TL

2. Kategori - 11.00 TL

 

AKLAN AKDAĞ’DAN YARINA MEKTUP – AKUSTİK ÖYKÜLER // 17 MART SALI // %100 STUDIO // 21.00

 

2019’da “Yarına Mektup” albümünü yayınlayan Aklan Akdağ, akustik enstrümanların diliyle yaşanmış aşklarını, dünyaya bakışını, hayallerini, umutlarını, kısacası kendi hayat hikayelerini anlatıyor. Çok değerli müzisyenler ve sürpriz konukların da katılımıyla %100 Studio sahnesinde akustik müziğin büyüsünü müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanan Akdağ’a sahnede Gülay, Tuna Kiremitçi, Fuat Güner, Özge Fışkın, Sibel Köse, Sarp Maden ve Can Kalaycıoğlu gibi değerli sanatçılar da eşlik edecek. Rock'tan reggae'ye, cazdan funk'a kadar farklı ritim ve sesleri harmanlanacağı rengarenk bir gece yaşamak için 17 Mart’ta %100 Studio’da yerinizi almayı unutmayın.

Kapı Açılış: 20.30

Aklan Akdağ'dan Yarına Mektup - Akustik Öyküler: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam: 110 TL

Öğrenci: 85 TL

 

 

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ: YILDIZ TİLBE // 18 MART ÇARŞAMBA // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

Türkiye’nin en güçlü seslerinden Yıldız Tilbe, Zorlu PSM – BKM iş birliğiyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 18 Mart’ta Zorlu PSM’de!

Kapı Açılış: 20.30

Yıldız Tilbe: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Kategori 1 Tam: 429.00 TL – Öğrenci 351.00 TL

Kategori 2 Tam: 319.00 TL – Öğrenci 261.00 TL

Kategori 3 Tam: 242.00 TL – Öğrenci 198.00 TL

Kategori 4 Tam: 187.00 TL – Öğrenci 153.00 TL

Kategori 5 Tam: 143.00 TL – Öğrenci 117.00 TL

Kategori 6 Tam: 110.00 TL – Öğrenci 90.00 TL

 

POW TRIO // 18 MART ÇARŞAMBA // touché // 21.00

Kendi kuşaklarının önde gelen müzisyenlerinden, her biri farklı müzik türlerinde uzmanlaşmış Eylem Pelit, Volkan Öktem ve Sabri Tuluğ Tırpan’ı bir araya getiren Pow Trio; touché’de izleyicileri caz çatısı altında buluşturmaya hazırlanıyor. Üç müzisyenin dost meclisi olarak on yıla yakındır sahne alan Türkiye’nin değerli müzisyenleri 18 Mart’ta touché’de dinleyicilere unutulmaz bir caz ziyafeti yaşatmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 19.00

Pow Trio: 21.00

Bilet Fiyatı:

Genel Giriş Fiyat: 91,50 TL

 

MELİS SÖKMEN // 19 MART PERŞEMBE // touché // 21.00

 

Türkiye'nin en güçlü pop caz vokallerinden, Billy Paul, Tony Jones, Michael Brown ve Yvonne Sanchez gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşan uluslararası sanatçı, Melis Sökmen, eşsiz performansı ve caz, r&b, latin, soul, blues yorumları barındıran geniş müzik repertuvarı ile 19 Mart’ta touché sahnesine seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sökmen’e piyanoda Evren Karakul, kontrbasta Berker Şahin, davulda Emre Günaydın, flüt ve vokalde Aysun Sökmen, kemanda Yonca Silin ve çelloda Jülide Canca Eke eşlik edeceği bu müzik şöleni için touché’de yerinizi almayı unutmayın.

Kapı Açılış: 19.00

Melis Sökmen: 21.00

Bilet Fiyatı:

Genel Satış – 132,00 TL

 

JAY-JAY JOHANSON// 21 MART CUMARTESİ // %100 STUDIO // 21.30

Çok sesli ve çok renkli müziği ile taze kalmayı başaran İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Jaje Johanson, bilinen sahne ismiyle Jay-Jay Johanson kendine özel bir incelikle janrları eriten, trip-hop, synthpop ve elektronik müziğin yenilikçi birleşiminde yer alıyor. Şarkılarında yavaş yavaş tırmandırdığı downbeat, trip-hop ve electro-pop ritimleri ile adeta film-noir estetiğinde kendine has, imza bir sound yaratmayı başaran Johanson, 21 Mart’ta %100 Studio sahnesinde sevenleriyle buluşamaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 20.30

Jay-Jay Johanson: 21.30

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem - Tam Fiyat: 82,50 TL

Avantajlı Dönem - Öğrenci Fiyat: 60,50 TL

 

HOŞ SADA: AHMET ÖZHAN // 22 MART PAZAR // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

Dünyaca ünlü sanatçıları ülkemiz seyircisiyle buluşturan Zorlu PSM’nin TRT Müzik işbirliğiyle hayata geçirdiği Türk Müziği rüzgârı estiren serisi “Hoş Sada” sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerini göz alıcı bir orkestra eşliğinde seyircisi ile buluşturmaya devam ediyor. “Hoş Sada” kapsamında 22 Mart’ta sahneye sanat hayatı boyunca, Türk Müziği’nin popüler ve diğer alanlarında birçok ödül kazanmış, yurt içinde yüzlerce konserle ülke sanatına katkıda bulunmuş ve yine çeşitli ülkelerde katıldığı festivaller ve beş kıtada konserler vermiş değerli sanatçı Ahmet Özhan çıkıyor. Özhan “Yüzyılın Şarkıları” olarak nitelendirilen Türk Müziği eserlerini, sanatseverler için 22 Mart’ta Turkcell Platinum Sahnesi’nde seslendirmeye hazırlanıyor. Türk Müziği’nin en nadide eserlerine ev sahipliği yapan “Hoş Sada”, TRT Müzik ekranlarından da yayınlanacak.

Kapı Açılış: 20.30

Hoş Sada: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam 75.00 TL - Öğrenci 61.40 TL

Kısıtlı Görüş 49.50 TL

 

 

KENNY BARRON & DAVE HOLLAND TRİO FEAT. JOHNATHAN BLAKE// 24 MART SALI// TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

NEA Jazz Master ünvanına sahip efsane piyanist Kenny Barron ve ton ve ritmin yön verenlerinden besteci, bandleader ve kontrbas sanatçısı Dave Holland birlikte yoğun çalışmalarına 2014’te yayınladıkları ve caz dünyasına damga vuran “The Art of Conversation” albümleriyle başladı. Efsanevi kemancı John Blake'in oğlu ve William Paterson Üniversitesi mezunu usta davulcu Johnathan Blake birçok çağdaş grupla birlikte yıllarca çalışarak kendine sağlam bir ün kazandı. 2020 yılı içerisinde yeni albüme imza atacak Kenny Baron, Dave Holland ve Johnathan Blake üçlüsünün ayakta alkışlanacak performanslarına tanık olmak isteyen cazseverler 24 Mart için şimdiden yerlerini almayı unutmasın.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Tam 132,00 TL Öğrenci 102,00 TL

2. Kategori Tam 99,00 TL Öğrenci 69,00 TL

 

DAMDAKİ KEMANCI // 25 – 26 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

 

Broadway’de en uzun süre sahnelenen 15 eserden biri olan Damdaki Kemancı müzikali, Zorlu PSM prodüksiyonu ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Devlet tiyatrolarının önemli isimlerinden Mehmet Ali Kaptanlar’ın başrolde yer aldığı müzikal, kalabalık oyuncu kadrosu ve deneyimli yönetmen Mehmet Ergen rejisi ile 25 ve 26 Mart tariklerinde Zorlu PSM’de tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 132.00 TL

2. Kategori - 110.00 TL

3. Kategori - 93.50 TL

4. Kategori - 77.00 TL

5. Kategori - 66.00 TL

 

 

 

VESTEL GURULA YERLİ KONSERLERİ: ADAMLAR // 26 MART PERŞEMBE // %100 STUDIO // 21.00

Geniş çerçevede rock’n roll, blues ve biraz da hip hop olarak adlandırabileceğimiz müzikleriyle Tolga Akdoğan (vokal), Berkan Tilavel (davul), Emir Ongun (bas gitar), Gürhan Öğütücü (elektrik gitar) ve Emre Malikler (elektrik gitar)'den oluşan Adamlar, özgün Türkçe sözlü bir tarzı benimsiyor. "Singer–Songwriter" geleneğinden gelse de bu müzik oldukça farklı janraları bir potada toplamayı başarıyor. Hip hop’tan uzun havaya, tangodan rock’ın en damar hallerine girip çıkan bir dalgalanma içinde seyrediyor. Şarkılarda hayata dair her konuda güçlü, derin, yoğun ve ironik sözleri ifade eden son zamanların en iyi yerli gruplarından Adamlar, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 26 Mart’ta sevenleriyle buluşmak için %100 Studio sahnesinde olacak.

Kapı Açılış: 20.00

Adamlar: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam: 99.00 TL

Öğrenci: 55.00 TL

 

CİNGİ PERFORMS QUEEN // 27 MART CUMA // %100 STUDIO // 20.30

Selçuk Sami Cingi ve Ahmet Tekneci tarafından İlk kez 24 Kasım 2008’de Freddie Mercury’nin ölüm yıldönümünde hayata geçirilen, Queen grubunun müzikal mirasını yaşatmak ve yüceltmek amacıyla oluşturulan Queen Tribute projesi, 10 yıldır müzikseverlere muazzam bir Queen şarkıları şöleni sunuyor. “Cingi Performs Queen” adıyla sahne alan ve izleyicilerine Queen şarkılarının özlerini ve nüanslarını koruyarak tasarlanmış 2 saatlik bir repertuardan oluşan proje, 27 Mart Cuma günü Zorlu PSM %100 Studio’da seyirciyle buluşacak!

Bilet Fiyatları:

Ön Satış Fiyat: 71,50 TL

 

 

 

MACEO PLEX PRESENTS ELLUM // 27 MART CUMA // TURKCELL SAHNESİ – SAHNE ÜSTÜ AYAKTA // 23.00

 

Techno ve elektronun seslerinden etkilenen Maceo, 90'lı yılların ilk dönemindeki rave kültüründe kendisine hızla popülerlik kazandıran techno, elektro ve house müzik karışımları icat etmeye başlar. Yaratıcılığın sınırlarını her üretimiyle ortadan kaldıran dans müziğinin kuşkusuz en önemli isimlerinden Maceo Plex, 20 yılı aşkın süredir devam ettirdiği yaratıcılık barındıran müzikal kariyerini sergilemek için Raxon ve Fred Lenix’in de sahne alacağı vurucu beat’leri ve rakip tanımayan techno tecrübesiyle Maceo Plex presents Ellum Artists projesi ile 27 Mart’ta dinleyicilere unutulmayacak bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

Backstage 1 Fiyat: 385,00 TL

2.Avantajlı Dönem - Genel Giriş Fiyat: 187,00 TL

 

 

KAZY LAMBIST PRESENTED BY %100 MUSIC // 28 MART CUMARTESİ // %100 STUDIO // 21.30

 

Narin bir melankoliyi içine gömdüğü güneşli disko sound’uyla Fransız elektronik müziğinin en taze temsilcilerinden biri haline gelen Kazy Lambist’in Fransa’nın Montepellier bölgesinde dallanıp budaklandırdığı müziğinde Güney Fransa’nın güneşli dünyasının tüm elementlerine rastlamak mümkün. Elektronik basların hafif geçişleri ve kaliteli bir popun naif davul sesleriyle birleşimini sunan, geçtiğimiz sezon olağanüstü performanslarıyla kendine hayran bırakan Fransız müzisyen Kazy Lambist, 28 Mart’ta %100 Music katkılarıyla bir kez daha %100 Studio sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Kapı Açılış: 20.30

Kazy Lambist: 21.30

Bilet Fiyatları:

Ön Satış - Tam Fiyat: 66,00 TL

Ön Satış - Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

 

GERÇEK // 30 – 31 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu ortak yapımı olarak sahnelenen ve The Guardian gazetesi tarafından “çağımızın en heyecan veren oyun yazarı” olarak nitelendirilen Fransız romancı ve oyun yazarı Florian Zeller’ın eserinden uyarlanan “Gerçek”, güldürmeye devam ediyor. Nefes kesen anlarıyla her sahnede seyircinin algısını değiştirmeyi başaran ve şaşırtan oyunun kadrosunda değerli oyuncular Kubilay Tunçer, Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan ve Özge Özder yer alıyor. Dostluk, şüphe, ihanet ve gerçek kavramlarını ele alan oyun, deneyimli yönetmen Mehmet Ergen rejisi ile tiyatro severlere hafızalara kazınacak bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 110.00 TL

2. Kategori - 88.00 TL

Öğrenci - 55.00 TL

 

 

Zorlu PSM etkinlik biletleri artık PASSO’da.

 

Bugüne kadar dünyaca ünlü prodüksiyonları, müzik festivallerini, Broadway müzikalleri ile opera, tiyatro, klasik müzik, caz, dans ve elektronik müzik gibi çeşitli alanlarda birçok sanatçı, grup ve DJ’yi konuk eden ve büyüleyici performanslara ev sahipliği yapan Zorlu PSM, bu ay itibariyle etkinlik bilet satışlarını PASSO üzerinden gerçekleştiriyor. Kağıt bilet uygulamasına ek olarak QR barkod, PDF bilet gibi dijital bilet seçenekleri ile biletleme dünyasındaki yeni deneyim ve teknolojileri sanatseverlere ücretsiz olarak sunuyor.


Hibya Haber Ajansı