Dell Technologies açık kaynak ağ oluşturmanın gücünü sunuyor

Dell Technologies açık kaynak ağ oluşturmanın gücünü sunuyor

Vakıf Katılım

Uzun süre boyunca açık kaynak topluluğuna değerli katkılarda bulunan Dell Technologies, hem yeni kurumsal düzey özellikler hem de tek noktadan küresel hizmet ve destek ile açık kaynak inovasyonunu güçlendiriyor

Dell Technologies, Enterprise SONiC Distribution by Dell Technologies'i duyurdu. Tam olarak desteklenen açık kaynak ağ oluşturma çözümlerinden oluşan bu yeni set, işletmelere veri merkezlerinin operasyonlarını ve yönetimini ölçeğe göre modernize etme ve basitleştirme konusunda yardımcı oluyor.

Kuruluşlar iş yapmak için her geçen gün daha fazla modern hibrit bulut modeli kullanırken, uzun süredir benimsenen yekpare ve özel ağ oluşturma yaklaşımı, verimsizliğe ve gereksiz karmaşıklığa neden oldu. Dell Technologies, Software for Open Networking in the Cloud (SONiC) açık kaynak projesi kapsamında Microsoft'un öncülüğünü üstleniyor. Dell’in Kurumsal SONiC Dağıtımı, SONiC'i Dell EMC PowerSwitch Açık Ağ donanımının DNA'sına entegre ederek, açık standartları temel alan bir yaklaşımla karmaşıklığı ortadan kaldırıp çevik ve esnek bir ağ oluşturur.

Dell Technologies Entegre Ürünler ve Çözümler Departmanının Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tom Burns: “Müşterilerimiz, hibrit bir bulut yaklaşımının başarıları için kritik önem taşıdığını ancak ağlarını korumak ve ölçeklendirmek için uğraştıklarını ve birden fazla hata noktasından etkili bir şekilde kaçınmak için bu ağları yönettiklerini söylüyorlar. Anahtar yazılımını birden çok kapsayıcı bileşene ayırarak, işletmelere büyük ve karmaşık ağların yönetimini önemli ölçüde basitleştirmek ve bir bulut modelinde kullanılabilirliği artırmak için araçlar sunuyoruz.”

Dell Enterprise SONiC Distribution'ın ticari sınıf desteği sayesinde, bulut sağlayıcıları ve büyük işletmeler artık üretim testinden geçirilmiş araçların, hizmetlerin ve desteğin yeni bir düzeyine sahip olacak. Oysa daha önce tüm bunlar için önemli iç yatırım teknolojisi destek ekiplerine ihtiyaç duyuluyordu. Bu, müşterilere kurumsal becerilere ve gelişmiş işlevselliğe sahip tam kapsamlı çözümler için destek sunuyor.

Microsoft Corp. Microsoft Azure Networking Başkan Yardımcısı Yousef Khalidi: “SONiC, müşterileri modern ve verimli bulut ağ yazılımı ile destekleyen lider bir açık kaynak ağ anahtarı işletim sistemi. Dell'in müşterilere kurumsal destek sunduğunu görmek bizi mutlu ediyor.”

Dell Technologies, müşterilere önceliklerine en uygun donanım ve yazılım platformunu seçme ve destekten ödün vermeden açık kaynak inovasyonunun avantajlarından yararlanma olanağı sağlarken güvenlik açıklarını azaltıp kendi BT ortamlarına entegrasyonu kolaylaştıran geniş bir açık ağ işletim sistemleri yelpazesi ile sektörde lider olmaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı