En iyi cilt bakımı markası %100 organik

En iyi cilt bakımı markası %100 organik

Vakıf Katılım

Güzellik ve ekonomi otoritesi Fiona Klonarides tarafından 2012 yılında başlayan ve 2017 yılından itibaren 39 ülkenin katılımıyla global bir yarışmaya dönüşen, The Beauty Shortlist Awards 2020 sahiplerini buldu. ” 40 Yaş ve Üzeri En İyi Marka” seçilen The Organic Pharmacy, ürünleriyle toplam 4 dalda daha ödüle layık görüldü.

Taraf tutmayan, sponsor yada reklam karşılığı hiçbir markaya ayrıcalık sunmayan ödül töreni The Beauty Shortlist Awards’te, Londra, New York, Sidney’de sektör duayenleri tarafından ciddi incelemelere tabii tutulan ürünler arasından 2020’nin kozmetik alanında en iyilerini seçti. The Organic Pharmacy 4 adet ürün kategorisi ödülü ve bir en iyi marka ödülü ile toplam 5 ödül aldı.

Dünyanın en iyi kozmetik markaları arasında ilk sıralarda yer alan The Organic Pharmacy markası, sadece organik kozmetik sektöründe değil, genel kozmetik markaları arasında da en iyi olmayı başarıyor. Yaklaşık 10 yıldır düzenlenen The Beauty Shortlist Awards’te, En İyi Cilt Bakımı Markası (40 yaş+) seçilen The Organic Pharmacy; Rose Diamond Exfloating Cleanser ile En İyi Temizleyici (50+), Carrot Butter Cleanser ile En İyi Temizleyici Merhem ve Antioxidant Face Serum ile En İyi Aromaterapi Ürünü toplam beş ödül alarak yine yeni bir tarih yazıyor.

2020 Yaz Sezonuna Ödüllü Giren ürünler:

Rose Diamond Exfoliating Cleanser

Gül ve elmas içerikli derin temizleyici, The Organic Pharmacy’nin hafif peeling etkisi ile cilde ipeksi bir his bırakan günlük temizleyicisidir. Cildi kurutmadan derinlemesine temizlik sağlayan ürün, ilk kullanımında belirgin aydınlık ve fark edilir temizlik sağlar. Hafif soyma özelliği ile ölü deriden cildi arındırır, sonuç daha parlak, daha net ve daha pürüzsüz bir cilt sağlar.

Carrot Butter Cleanser

Havuç yağı içerikli cilt temizleyicisi, The Organic Pharmacy’nin en çok satan temizleyicisidir. Göz makyajı dahil olmak üzere tüm cilt temizliğini yapabileceğiniz bir üründür. İçeriğinde biberiye, havuç ve shea yağı vardır. Cildi rahatlatır, sakinleştirir ve yumuşaklık kazandırır. Papatya ve lavanta ile de cildi yatıştırır, deriyi sakinleştirmeye yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Antioxidant Face Serum

The Organic Pharmacy’nin en çok satan ürünlerinden bu yüz sıkılaştırıcı serum, ciltte anlık değişim sağlar. Cildi toparlar ve sıkılaştırmaya yardımcı olur. Kuşburnu yağı, üzüm çekirdeği, alphalipoik asit, DMAE, havuç ve greyfurt içerikleri sayesinde bu ürünü kuşburnu yağından 50 kat daha güçlü yapar. Nemli ve temiz cilde, nemlendiricinize 1 pompa katarak kullanabileceğiniz ürünü, akşamları da aynı ürünün jeliyle karıştırarak kullanabilirsiniz. The Organic Pharmacy gece nemlendirici yerine akşam kremi önerir.

The Organic Pharmacy Hakkında:

The Organic Pharmacy 2002 yılından bu yana faaliyet gösteren fitofarmasötikler (Bitkiler & homeopati), yüksek teknoloji doğal cilt bakımı ve tedavileri konusunda uzmanlaşmış bir İngiliz dermokozmetik şirketidir. En iyi organik içerikler ve kaliteli hizmet ilkelerini benimseyen marka, uzmanlarıyla birlikte yaptığı çalışmalar ile kişisel cilt sağlığı ve bakımı konusunda sektörünün öncü markası olmayı başarmıştır. 5 kıtada anne-bebek, makyaj, cilt bakımı, kişisel bakım ürünleri olmak üzere birçok segmentte meraklılarına ürünler sunuyor. Dünyanın en iyi kozmetik markaları arasında başı çeken The Organic Pharmacy ürünleri; yapay renklendiriciler, kokular, petrokimyasallar ve koruyucu maddeler içermez. Şirket, hayvanlar üzerinde test yapmıyor çevreye ve adil ticarete saygı duymaya inanıyor. Ürünler Türkiye’de Raffles Spa ile seçili eczane ile prestijli e-ticaret sitelerinde bulunabiliyor.

Hibya Haber Ajansı