Birbirinden şık nude tasarımları ile evinize enerji katın

Birbirinden şık nude tasarımları ile evinize enerji katın

Vakıf Katılım

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un birbirinden özel tasarımları ile siz de evinize renk katabilirsiniz. Birbirinden şık alternatifler için www.nudeglass.com’u ziyaret edebilirsiniz.

NUDE / MİST VAZOLAR - Büyülü görünümüyle evinizin havasını değiştirecek

Dış yüzeyindeki dalga efekti ile optik bir illüzyon yaratan Mist Vazolar, farklı renk yansımaları ile içinde bulunduğu ortama büyülü bir görünüm kazandırıyor. Üç farklı boyda üretilen ve Tamer Nakışçı tasarımı olan vazolar, dergilik vb. gibi farklı fonksiyonlarda da kullanılabiliyor. İçinde bulunan objeye de gizemli bir hava veren bu dekoratif koleksiyon, evinize şıklık katacak.

NUDE / NEST KOLEKSİYONU – Evinizin neşesini artıracak

Nude için Pentagon Design tarafından tasarlanan Nest kaseler, hem dekoratif hem de dekorasyonun tamamlayıcısı olarak kullanılabilen iki boyuta sahip. Özel kapağıyla kolaylıkla açılıp kapanabilen Nest kaseler, dekoratif amaçlı kullanımının yanı sıra objeleri saklamak için de tercih edilebiliyor. Nest kaselerin pembe, kobalt mavisi, karamel, açık gri ve sade renk alternatiflerinden birini seçebilirsiniz.

NUDE / BERET – Bu zarif tasarım tam evinize göre

Yetenekli Alman tasarımcı Sebastian Herkner’in Nude için tasarladığı, üç boy zarif saklama kutularından oluşan Beret koleksiyonu, Fransızların ünlü şapkası “Beret”ten ilham alıyor. İlk olarak dünyada dekorasyon trendlerini belirleyen fuarlardan biri olan Maison & Object Paris’te sergilenen koleksiyon, göz alıcı renkleriyle öne çıkıyor. Sezonun en trend renkleri karamel, amber, kobalt, petrol yeşilinin birleşimlerinden oluşan üç boy alternatifiyle büyüleyen Beret koleksiyonunda yumuşak renklere sahip alt hazneler, pirinç kapaklarıyla buluşarak sade ve şık bir görünüme kavuşuyor. Siz de bu özel koleksiyonla evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

NUDE / MİNİ MAGNOLIA - Şık detaylarıyla eşsiz bir alternatif

Nude Design Team imzasını taşıyan Mini Magnolia koleksiyonu, zarif ve çarpıcı tasarımıyla hem çiçek aranjmanlarınıza renk katıyor hem de masa dekorasyonunuza farklı bir hava veriyor. Magnolia koleksiyonunun daha ufak boyutlara uyarlanmış bir uzantısı olan büyüleyici Nude Mini Magnolia Vazolar, sade, işlevsel ve dekoratif tasarımıyla minimalist bir alternatif olarak öne çıkıyor. Siz de ev dekorasyonunuzu bu özel tasarımla tamamlayabilirsiniz.

NUDE / ECRIN KOLEKSİYONU - Eşsiz tasarımına hayran kalacaksınız

Dünyaca ünlü tasarımcı Sebastian Herkner, Kuzey İtalya’da yer alan Ritten Peribacaları’nın yuvarlak taşlarından ilham alarak Nude için Ecrin koleksiyonunu tasarladı. Organik görünümlü haznelerin, petrol yeşili, kırmızı, karamel ve amber renklerinde pop-up kapaklarla bütünleştiği Ecrin saklama ürünleri, neşeli görünümleriyle evinizin enerjisini yükseltecek.

NUDE / ROCK & POP ARTİST KOLEKSİYONU – Çarpıcı doğasıyla evinizi canlandıracak

Rock, pop ve punk kültürünün çarpıcı doğasından esinlenen Nude, yetenekli genç tasarımcıların imzalarını taşıyan kişiselleştirilmiş yeni “Rock & Pop Artist” koleksiyonunu Maison & Objet’te tasarımseverlerin beğenisine sundu. Nude’un “Yalın güzeldir” felsefesini rock kültürünün zamansız ve cesur tarzıyla harmanlayan koleksiyon, illüstratörler ile grafiti ve dövme sanatçıları tarafından tasarlandı. Sınırlı sayıda üretilen, canlı renklerde dekoratif objeler, viski ve kokteyl bardaklarından oluşan “Rock & Pop Artist” koleksiyonundan siz de evinize en uygun olanını seçebilirsiniz.

Camın en yalın hali: ‘Nude’

Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

Her koleksiyonunda cam teknolojisi ve işçiliğindeki hünerle tasarım yetkinliğini birleştiren Nude markası, kullanıcıların tutku ve zevklerini en estetik biçimde yansıtan, duyumlarını artıran yaratıcı koleksiyonlar içeriyor. German Design, Red Dot, Wallpaper Design ve IF Design gibi dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarında ödülleri bulunan Nude, ödüllü koleksiyon sayısını 36’ya yükseltti.

Nude tasarımları Milano ve Türkiye'de Paşabahçe Mağazaları'nda satılıyor. Global ölçekte ise Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. nudeglass.com ile de dünyanın yüz yirmi ülkesine satış yapılıyor.

Hibya Haber Ajansı