Galatasaray Başkanı Cengiz ikinci kez ameliyat edildi

Galatasaray Başkanı Cengiz ikinci kez ameliyat edildi

Vakıf Katılım

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve  Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Cengiz'in ameliyat edildiği hastanede basın açıklaması yaptı.

Albayrak, Cengiz'in kritik durumdan çıktığını belirterek, başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyledi.

Bugünkü operasyonun daha önceki beyin ameliyatıyla ilgisi olmadığını, beklenmedik bir anda gerçekleştiğini anlatan Albayrak, Mustafa Cengiz’in bilincinin açık olduğunu ve kendileriyle uzun uzun sohbet ettiğini bildirdi.

Albayrak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da Cengiz’i ziyarete geldiğini ve sohbet ettiklerini ifade ederek, ''Sayın Ali Koç, beyin ameliyatı esnasında da hastaneye geldi, moral verdi, bizzat ilgilendi. Dün de buraya gelip bizimle, başkanımızla sohbet etti. 2 saate yakın burada kaldı. Ali Koç'a da teşekkür ediyorum Galatasaray camiası adına. Zaten kendi camiası da divan toplantısında Mustafa Cengiz'e baktınız mı? diye sormuşlar, o da gittim baktım, demişti. Dün de tekrarladı sayın Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç. Binlerce arayan var. Hepsine kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Hastalıklar birleştiricidir ama hakikaten Mustafa Cengiz başkanının seveni çok fazladır.'' diye konuştu.

Koç ise yayımladığı mesajda, ''Bugün mide ameliyatı geçirdiğini öğrendiğimiz Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşması temennilerimizle acil şifalar diliyoruz.'' ifadesini kullandı.


Trabzonspor Kulubü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise sosyal medya hesabından, ''Mide kanaması teşhisiyle ameliyata alınan ve başarılı bir operasyon geçiren Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.'' şeklinde mesaj yayımladı.


Hibya Haber Ajansı