Okullar Açılmadan Önce Çocuğunuzun Eğitimini
Güvence Altına Alın

Okullar Açılmadan Önce Çocuğunuzun Eğitimini Güvence Altına Alın

Vakıf Katılım

Dünyanın en köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, ‘Eğitim Güvende Sigortası' ile kaza ve vefat gibi beklenmeyen durumlarda çocukların eğitiminin kesintiye uğramamasını sağlıyor. Sigorta kapsamında, ebeveynlere vefat, kaza sonucu vefat, kaza sonucu daimi tam maluliyet, hastalık sonucu daimi tam maluliyet teminatları sunuluyor.



NN Hayat ve Emeklilik olarak geleceğe ve eğitime verdikleri önemi ve desteği vurgulayan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Özsoy Dirican; "'Önce Sen' mottomuzla, geleceğe ve eğitime yönelik fayda sağlayacak ürün ve projeler geliştirmeyi önemsiyoruz. Hayata geçirdiğimiz Eğitim Güvende Sigortası ile de ebeveynlerin önceliklerinden olan çocuklarının eğitiminin devamlılığını sağlıyor ve çocuklarımızın geleceğini güvence altına alıyoruz. Sigorta kapsamında, sertifikalı eğitim koçları tarafından gençlerin geleceğini kendileri için doğru yönde planlamaları için danışmanlık da sunuyoruz" dedi.

‘Eğitimmatik' ile eğitim giderlerine göre prim hesabı yapın

NN Hayat ve Emeklilik internet sitesinde yer alan ‘Eğitimmatik' adlı eğitim gideri hesaplama aracı ile ihtiyaç kapsamında sigorta tutarını ve primini hesaplayabilirsiniz. Eğitim Güvende sigorta süresini en az 2, en fazla 20 yıl olacak şekilde ihtiyacınıza göre belirleyebilir, tercihinize göre çocuğunuzun kalan eğitim yılı kadar seçebilirsiniz.

Eğitim Güvende Sigortası ile poliçenizin yürürlük tarihinden itibaren 5 yıl içinde bir kere kullanılmak üzere Eğitim Danışmanlığı (İzotomi), Diş Paketi ve Göz Paketi asistans hizmetleri de sunuluyor.

NN Hayat ve Emeklilik Hakkında:

NN Hayat ve Emeklilik, ağırlıklı Avrupa'da olmak üzere 18 ülkede güçlü varlığa ve 175 yılı aşkın köklü bir mirasa sahip sigorta ve yatırım yönetimi şirketi olan NN Group'un bünyesinde faaliyet göstermektedir. Şirketin Türkiye'deki tarihçesi, 4 Aralık 2008 tarihinde NN Grubu'nun (eski unvanıyla ING Group) OYAK Emeklilik A.Ş.'nin %100 hissesini satın almasıyla başlamıştır.

Kaynak:Salt İletişim Grup