Paramanya Ramazan güncellemesi yayınlandı

Paramanya Ramazan güncellemesi yayınlandı

Vakıf Katılım

Dünyanın en popüler strateji masa oyunu Paramanya‘nın Ramazan ayına özel güncellemesi 24 Nisan itibariyle oyuna eklendi. Yeni güncelleme ile birlikte oyuncular Ramazan ayı boyunca oyuna giriş yaparak elmas kazanabilecek. Ayrıca oyuncuların uzun süredir beklediği Uzay Seyahati içeriği de Ramazan boyunca açık olacak. Uzay Seyahati modunda oyuncular haritadan diledikleri gezegeni seçip ilerleyebilecek ve büyük ödülü almak için tüm gezegenleri keşfetmeye çalışacak. Yeterince şanslı olmayan oyuncular ise güçlenmelerine yardımcı olacak teselli ödüllerinden yararlanabilecek.

Ramazan güncellemesiyle birlikte başlayan etkinliklerin ilki Giriş Etkinliği oldu. Giriş Etkinliği ile oyuncular Ramazan boyunca her gün oyuna girdiklerinde 20 Elmas, Ramazan Bayramı’nda ise her gün için 100 Elmas kazanacak. Ramazan boyunca oyuna yeni başlayan ve yeni bir karakter kartı elde etmek isteyen oyuncular için de özel bir etkinlik hazırladı. Buna göre, Ramazan başlangıcından sonraki güncellemeye kadar olan süre boyunca, oyuncular mağazadan kart paketi satın alarak ‘Ramazan Yemekleri’ temalı kartları topladıklarında S+ Foxy ya da S+ Tarkan kartlarından biriyle takas edebilecek. Ramazan ayı boyunca oyuncular elmas dükkanından alım yaptıklarında ise Nadir Kart Paketi, Karma Kart Paketi ve S+ Yeni/Popüler Aksesuar ve bol bol elmas bonusu kazanacak.

Netmarble EMEA’nın yayınladığı, Osmanlı Sultanı Muhteşem Süleyman ve Hürrem Sultan gibi karakterleri barındıran Paramanya, Türkiye ve dünyanın en güzel şehirlerini elde etmek isteyen oyuncuların kıyasıya rekabetine sahne oluyor. Paramanya Google Play ve AppStore üzerinden indirilerek ücretsiz olarak oynanabiliyor.