Rafinera yeni markalarla büyüyor

Rafinera yeni markalarla büyüyor

Vakıf Katılım

Bulut mutfak sektörünün öncü şirketi Rafinera Cloud Kitchen (RCK) yeni markalarla büyümeye devam ediyor.  Aileye yeni katılan Tosyalı Pilavcı, Köfteci Basri ve Cennet Hanım Mantı Evi ile RCK’in aktif marka sayısı16’ya yükseldi. Hedef yıl sonuna kadar 30 markaya ulaşmak.

Müşterilerine online platformlar üzerinden ulaşan RCK sistemi, merkezi mutfak ve bu mutfağa bağlı çok sayıda uydu mutfaktan oluşuyor. Merkezde ön hazırlığı yapılan yemekler, uydu mutfaklarda son dokunuşları yapılarak tüketiciye ulaştırılıyor. Paylaşımlı bu mutfaklar aynı anda tüm RCK markalarına hizmet verebiliyor. Giderler bölündüğü için yüzde 30’lara varan tasarruf sağlanırken, pakete özel hazırlanan lezzetler ve sunumlarla tüketici memnuniyeti ön planda tutuluyor.

RCK bünyesinde halen Nera Burger, Taco Baila, Kila Burger, Pıtı Mantı, Leyna Falafel, Mezepoly, Mochita Cakes, Köfte 33, Kanattown, Yanda Pilav, Gina Bowl, Fresh’n Zen ve Wrapetito markaları bulunuyor. Yeni eklenen Tosyalı Pilavcı, Köfteci Basri ve Cennet Hanım Mantı Evi ile aktif marka sayısı 16’ya ulaştı.

Müşteri memnuniyetini ve lezzeti odak noktasına alan RCK, dağıtımı kendi kuryeleriyle, enerjiyi motor çakmak gözünden alan ısıtıcılı çantalarıyla yapıyor. Teknolojiyi etkin kullanan şirket kendisine ait “gazla” yazılımı yardımıyla rota optimizasyonu üzerinde çalışarak, lezzetlerini hızla tüketicilerle buluşturuyor. 

Öncelikli hedeflerinin yeni marka ve yeni mutfaklarla hızlı büyüme olduğunu belirten   Rafinera Cloud Kitchen CEO’su Didem Altınbaşak Tulgan, “RCK sistemi ile müşteri memnuniyetini etkileyecek birçok parametreyi merkezi olarak kontrol edebiliyor ve servis kalitemizi kusursuzlaştırabiliyoruz. Maliyet avantajının yanı sıra kalite ve lezzetten ödün vermiyoruz. Hedefimiz satış yaptığımız bölgelerdeki sıralamalarda ilk üçe giren markalar yaratmak ve yılsonuna kadar 30 markaya ulaşmak” dedi.  

Rafinera Cloud Kitchen (RCK) hakkında

Rafinera 15 yıldır karanlık mutfak olarak devam eden bir beslenme planı servisidir. Bu konudaki deneyimini food-tech ile birleştiren şirket, Aralık 2021 tarihinden itibaren Rafinera Cloud Kitchen ile hizmet vermeye başladı. Bulut Mutfak konseptinin Türkiye’de ve dünyadaki ilk örneklerinden biri olan RCK, halen bir ana mutfak, 3 uydu mutfak ve 13 marka ile hizmet veriyor.  


Hibya Haber Ajansı