Yapıcıoğlu, Antakya’da depremzedelerle bir araya geldi

Yapıcıoğlu, Antakya’da depremzedelerle bir araya geldi

Vakıf Katılım

Depremden en çok etkilenen kentlerden biri de Hatay’ın Antakya ilçesi oldu. Depremin yıkım bıraktığı Antakya’da ise yaralar sarılmaya devam ediyor.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu,  Depremin en çok etkilendiği illerden olan Hatay’da ve en çok etkilenen ilçelerden Antakya’da incelemelerde bulundu.

Yapıcıoğlu, ilk olarak devlet hastanesi bahçesine kurulan sahra hastanelerini ziyaret ederek hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Sağlık personellerine görevlerinde başarılar diledi.

Yapıcıoğlu, daha sonra bölgede kurulun çadırları ziyaret ederek görevliler ve gönüllü kurtarma ekipleri ile bir araya gelip teşekkürlerini iletti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, bir ailenin çadırına misafir oldu ve depremzede ailenin sorunlarını dinledi. Yapıcıoğlu, çadır kentin güvenliğini sağlayan, güvenlik personellerine de görevlerinde kolaylıklar diledi.

Yapıcıoğlu, daha sonra Antakya ilçesinde devam eden arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarının yapıldığı alanlara ziyaretlerde bulundu. Buradaki AFAD yetkililerinden çalışmalara dair bilgi aldı. Yapıcıoğlu, halen enkaz altında bulunanların yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sabırlar diledi.

 

Hibya Haber Ajansı