Salgında ev temizliği önemli

Salgında ev temizliği önemli

Vakıf Katılım

Koronavirüs salgını nedeniyle daha fazla vakit geçirdiğiniz evinizi detaylı bir şekilde temizlemek önemli. Evinizi daha kolay ve verimli bir şekilde süpürmenize imkân veren Samsung Jet Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürgesi güçlü emiş gücüyle gelişmiş temizlik performansı sunarken havayı temiz tutmasının yanı sıra sağladığı ergonomik rahatlıkla size yardımcı olacak.

Türkiye’de koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler devam ederken daha fazla vakit geçirdiğiniz evinizde sürekli kullanılan alanları virüs yayabilme ihtimaline karşı detaylı bir şekilde temizlemek de oldukça önemli. Bu nedenle her gün evinizi süpürerek temizlerken bu işi daha kolay ve verimli bir şekilde yapmanıza imkân veren teknolojik ürünleri tercih etmeniz de size oldukça yardımcı olacak. Böylece evinizin içerisinde oluşan tozu çok daha kolay bir şekilde engellemiş olacaksınız.

Samsung Jet Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürgesi maksimum emiş gücüyle sunduğu gelişmiş temizlik performansı sayesinde farklı zeminleri üst seviyede temizlemenizi sağlayan bir ürün olarak öne çıkıyor. 200 Watt'a kadar [1] güç üreten Samsung Dijital Inverter Motor ile çalışan bu süpürge, fırçadan filtreye kadar uzanan aerodinamik tasarımı ile hava akışını optimize ediyor, çoklu siklon özelliğine sahip hava filtresi de ince toz parçacıklarını hapsediyor.Ultrasonik kaynaklı kanatlarla hava akışını optimize eden bu motor 550W’a kadar giriş gücü [2] sayesinde de yüksek enerji verimliliği sunuyor.

Güçlü emiş gücü

Yüksek verimli, çoklu siklon yapısıyla daha uzun süre daha temiz hava ve güçlü emiş gücü [3] sağlayan Jet Siklon teknolojisiyle ideal bir hava yolu oluşturarak emiş gücü kaybını en az indiren bu süpürge ayrıca, ince toz parçacıklarını hijyenik bir şekilde havadan ayırmasıyla da öne çıkıyor. Turbo Aksiyonlu Fırçası ile hem halılardaki hem de sert zeminlerdeki ince toz parçacıklarını temizleyebilen süpürge 180 derece dönebilen kafası ile de kolayca yön değiştirip her köşeyi temizlemenizi sağlıyor. Üstelik tek tıkla çıkarabileceğiniz döner hazneye kolayca bakım da uygulayabiliyorsunuz.

Havayı da temiz tutun

Kapalı mekânlarda uzun süre kaldıkça temiz havayı muhafaza etmek de önemli bir konu. 5 Kademeli HEPA Filtre Sistemiyle [4] havayı akıllıca temiz tutan Samsung Jet Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge, kullandığı ultra ince toz filtresi sayesinde mikro tozların yüzde 99’unu da hapsediyor. [5]Tamamen yıkanabilir olduğundan toz haznesini temiz ve hijyenik tutmak ve elektrikli süpürgenizi kolayca boşaltmak da oldukça kolaylaşıyor.

Tek pille tüm evinizi dip köşe temizleyin

3000mA [6] yüksek kapasiteli pille 1 saate kadar [7] kullanarak, tüm evinizi dip köşe temizleyebiliyor, dilerseniz yedek pille [8] bu süreyi 2 saate kadar çıkarabiliyorsunuz. Temizliğiniz bittiğinde “Z İstasyonu” kullanarak elektrikli süpürgenizi yerleştirip kolayca şarj edebilmeniz de bu süpürgenin size sunduğu bir diğer avantaj. Üstelik bağımsız, ince tasarımı sayesinde bu istasyonu istediğiniz her yere yerleştirilebiliyorsunuz. Çift şarj adaptörü sayesinde, iki pili [9] 3,5 saatte şarj edebiliyorsunuz.[10]

Bir bakışta kontrol edin

Boyunuza uygun ergonomik rahatlık için 4 seviyeli uzunluk ayarına sahip teleskopik borusu ile kullanımı oldukça rahat olan makinede yer alan entegre dijital ekran sayesinde, elektrikli süpürgenin çalışma durumunu da takip edebiliyor, makinenin güç seviyesi ve fırça türü gibi unsurlarını kontrol edebiliyorsunuz. Ekran, fırça çubuğunda sorun veya tıkanma olması halinde sizi uyararak kontrol ve bakım işlemlerini kolaylaştırıyor.

Samsung Jet Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge hakkında daha fazla bilgi için: https://shop.samsung.com/tr/vs9000-jet-dikey-supurge

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı